top of page

Wat zijn de voordelen voor u van zo’n camera inspectie?

Wij kunnen een snelle lokalisatie en diagnose van uw rioolprobleem bekomen, met een helder beeld van de toestand van uw rioolbuizen. Dit stelt ons in staat om uw professioneel advies te verlenen en uitgebreid verslag uit te brengen, waarbij we u kunnen vertellen of een (gedeeltelijke) vervanging van uw rioolbuizen aan te raden is. U ontvangt van ons na de camerainspectie het verslag, inclusief de beeldopnames.

Waarom een grondige inspectie van uw riolering?

Een compleet beeld van uw rioleringsnetwerk kan in bepaalde situaties zeker van pas komen. Hebt u een verslag nodig voor uw verzekeringen? Hebt u een probleem met uw buren of een onderneming? Wilt u een woning verkopen of verhuren? In deze situaties hebben camera inspecties al meermaals hun nut bewezen!

Camera inspectie voor een snelle riooldetectie

Hét technische hoogstandje van Ontstoppingen Debusscher: camera inspectie! Met deze techniek kan geen enkel rioolprobleem zich nog verstoppen: we zullen het snel opsporen en vakkundig oplossen. Wij maken gebruik van een camera met optische vezel. Het resultaat: een klaar en duidelijk zicht op uw riool met een diameter van 45 tot 125 mm.

camera inspectie

Onnodig graafwerk en hoogoplopende kosten vermijden?
Aarzel niet contact op te nemen met Ontstoppingen Debusscher indien u interesse hebt
in een zicht op uw riolering met camerainspectie.
Wij bieden u graag advies op maat. Vraag een gratis offerte!

bottom of page